Den 133. kantonmesse: Gasny på stedet

Fra 15. april til 5. maj genoptages den 133. kantonmesse offline i Guangzhou.Dette er den største Canton Fair, hvor både udstillingsområdet og antallet af udstillere rammer rekordhøje.Antallet af udstillere på dette års Canton Fair er omkring 35.000 med et samlet udstillingsareal på 1,5 millioner kvadratmeter, som begge rammer rekordhøje.

På vores stand producerer GASNY ICE MAKERS ICE effektivt.Med nyt design og pålidelig ydeevne har mange udenlandske forretningsmænd, der ikke har importeret disse produkter før, vist stor interesse for vores produkter.Kunder, der har importeret vores produkter før, taler med os om gentagne ordrer og er opmærksomme på vores nye produkter NUGGET ICE MAKERS og ICE CREAM MACHINE.

Ifølge statistikker deltog over 350.000 mennesker i Canton Fair på den første dag.Canton Fair åbnede også online-platformen på samme tid og optimerede i alt 141 online-funktioner og tog flere foranstaltninger for at lette interaktion og udveksling af handlende og handelstransaktioner.

4
5
6

Indlægstid: 20-apr-2023

Abonner på vores nyhedsbrev

For forespørgsler om vores produkter eller prisliste, bedes du efterlade din e-mail til os, og vi vil kontakte os inden for 24 timer.

Følg os

på vores sociale medier
  • sns01
  • sns02
  • sns03
  • Youtube